NieuweFuzie-programma


17/04/2019

NieuweFuzie Programma

Bij binnenkomst in het fabrieksgebouw bevind je je meteen in een kunst- en filminstallatie – het NieuweFuzie-programma – geïnspireerd door Fuerza Bruta en de industriële sfeer van de locatie. Je wandelt een nieuwe wereld binnen, vormgegeven door jonge en opkomende artiesten. Welkom in de toegangspoort tot de wereld van Fuerza Bruta.

 

De deuren openen een uur voor de eerste show en gaan pas tot laat na de tweede show weer dicht. Tussen de voorstellingen door, en na de tweede late show, word je energieniveau op peil gebracht door twee lokale bands. Dit programma is samengesteld door Podium Asteriks. De livemuziek klinkt tot diep in de nacht.

We garanderen een traktatie voor het hele gezin. Of neem je vrienden, buren of collega’s, mee. Geniet van een kerstuitje dat zijn gelijke niet kent. Deze herinnering is voor altijd… Dat beloven we.

Wees voorbereid op het onverwachte. Wees voorbereid op Fuerza Bruta!

NieuweFuzie Programma is speciaal geprogrammeerd door lokaal kunstinitiatief VHDG (http://www.voorheendegemeente.nl/),  filmplatform New Noardic Wave (https://www.nnw.frl/) en Podium Asteriks (https://podiumasteriks.nl/).

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door VanPlan, Mannen van Staal, LF2028.

Deze voorstelling is geschikt voor iedereen van 8 t/m 108. Mogelijkheden voor andersvaliden worden binnenkort bekend gemaakt. De uitvoering bevat zeer luide muziek en knipperende lichten.

Wilt u een speciaal bedrijfsavond boeken voor uw personeel of klanten? Of een unieke bedrijfsarrangement? Dat kan! Neem aub contact op met Jan van Erve email: janvanerve@ziggo.nl

 

 

FUERZA BRUTA

FUERZA BRUTA

Check your e-mail now! :)