Fuerza Bruta is in Leeuwarden!


17/04/2019

Gepresenteerd door 

 Dit wereldberoemde, grensverleggende Argentijnse gezelschap zal je wereld op zijn kop zetten. Ontsnap uit de realiteit en ervaar deze dynamische show waarbij je wordt meegenomen naar een wervelende wereld waar het onverwachte domineert. De voorstelling is snel, verrassend en overal. Het is allemaal spektakel; in de lucht, op het podium en overal om je heen. Laat je meeslepen in een wereld van nieuwe perspectieven, opwindende muziek, stijgende luchtfotografen, bewegende podia en visuele verrassingen. Dit is een 360 ° -ervaring die je niet wilt missen.

Deze multidisciplinaire theatershow komt oorspronkelijk uit Buenos Aires en werd in 2005 gecreëerd door Diqui James. In de show doorbreekt Fuerza Bruta alle taalbarrières en vertelt hun verhaal via een reeks media, waardoor hun publiek verrast wordt.

Na wereldsteden als Buenos Aires, Londen, New York, Berlijn, Moskou, Peking, Shanghai, Seoul en Tokio, wordt Look Up uitgevoerd door Fuerza Bruta van 5 t/m 19 december @ Mannen van Staal aan de rand van de stad van Leeuwarden.

De voorstelling zal worden uitgevoerd in een megatent buiten het fabrieksgebouw van Mannen van Staal. Verwacht niet te kunnen zitten tijdens dit snelle theater / dans / muziek / acrobatiek / club evenement. Ja, Fuerza Bruta voldoet aan alle beschrijvingen. Terwijl je in de speelruimte staat, zullen er overal verrassingen om je heen gebeuren. Je weet niet waar je moet kijken! Dus kijk links, kijk rechts en vooral Look up!

       fuerza bruta leeuwarden netherlands look up

Leeuwarden is een kleine stad voor Fuerza Bruta. Maar dat weerhoudt hen en Brave New World Producties er niet van om het hier te laten gebeuren. Het publiek is beperkt tot 1.000 toeschouwers per show, dus mis deze Nederlandse editie, exclusief voor Leeuwarden, niet!

Wees voorbereid om te dansen. Nat te worden. Om je te laten wegblazen door live muzikanten en nog veel meer. Laat je onderdompelen in de wereld van Fuerza Bruta!

Het is een lust voor het oog. Al je zintuigen worden gekieteld. Bereid je voor op een avond die je nooit meer vergeet…

Maak tijd voor Fuerza Bruta, maar ook voor live bands en nog heel veel meer. Zin in een hapje eten? Koop dan iets lekkers bij de foodtrucks en aan de bar in de fabriek van Mannen van Staal. 

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door:

Deze voorstelling is geschikt voor iedereen van 8 t/m 108, de uitvoering bevat zeer luide muziek en knipperende lichten. Fuerza Bruta is een voorstelling die je staand meemaakt, er zijn geen zitplaatsen beschikbaar. 

Andersvaliden moeten worden begeleid vanwege het bewegende karakter van het evenement:

– Audiobeschrijving, zondag 8 december om 16.00 uur

– Rolstoelgebruikers hebben een speciale plek voor hen gereserveerd.

Wilt u een speciale bedrijfsavond voor uw personeel of klanten boeken? Of een uniek bedrijfspakket regelen? We kunnen dit regelen! Wij bieden backstage dineren (een 3-gangen Argentijnse maaltijd). Kijk hier voor details! Of neem direct contact op via arrangementen@bnwp.nl

FUERZA BRUTA

FUERZA BRUTA

Check your e-mail now! :)