Festival-programma


17/04/2019

Zondag 15 december: The Resurrection @ 18.00 / Klankveld @ 20.45

Dinsdag 17 & woensdag 18 december: Klankveld @ 20.15

Donderdag 19 december: Hilbrandt @ 20.30 / Klankveld @ 23.30

Festival Programma

Bij binnenkomst in het fabrieksgebouw bevind je je meteen in een kunst- en filminstallatie – het Festival-programma – geïnspireerd door Fuerza Bruta en de industriële sfeer van de locatie. Je wandelt een nieuwe wereld binnen, vormgegeven door jonge en opkomende artiesten. Welkom in de toegangspoort tot de wereld van Fuerza Bruta.

De deuren openen 1,5uur voor de eerste show en gaan pas tot laat na de tweede show weer dicht. Tussen de voorstellingen door, en na de tweede late show, word je energieniveau op peil gebracht door twee lokale bands. Dit programma is samengesteld door Podium Asteriks. De livemuziek klinkt tot diep in de nacht.

Podium Asteriks heeft de live bands geprogrammeerd die tussen de twee shows zullen spelen en tot diep in de nacht. De bands The Resurrection en Hilbrandt vanuit Leeuwarden zullen naast Klankveld vanuit Groningen optreden in een programma dat ervoor zorgt dat je energieniveau blijft stijgen en belooft een nacht van dansen na de shows.

Kunstcollectief VHDG presenteert speciaal gemaakt werk van Jimi Kleinbruinink, Eirik Jahnsen en Vlaplif. Hun unieke kijk op beeldende kunst belooft verrassingen die hun eigen visie en de verbazingwekkende wereld van Fuerza Bruta weerspiegelen. Hun uitdaging – een pad door de fabriek maken naar de wereld van Mannen van Staal en Fuerza Bruta.

Filmplatform Nieuwe Noardic Wave toont werk van Mark Buitenwerf, Jurgen Bakker en Jos Blomsma. Samen vertegenwoordigen ze de nieuwe generatie filmmakers in het noorden. Kom binnen in hun wereld en bereid je voor om verrast te worden.

We garanderen een traktatie voor het hele gezin. Of neem je vrienden, buren of collega’s, mee. Geniet van een kerstuitje dat zijn gelijke niet kent. Deze herinnering is voor altijd… Dat beloven we.

Wees voorbereid op het onverwachte. Wees voorbereid op Fuerza Bruta!

Het Festival Programma is speciaal geprogrammeerd door lokaal kunstinitiatief VHDG, filmplatform New Noardic Wave en Podium Asteriks.

Kom vooraf in dineren met een Argentijns tintje

Naast jouw toegangskaart voor het Fuerza Bruta Festival, kun je voorafgaand aan de Look Up! show genieten van een heerlijk 3-gangenmenu met een Argentijns tintje. De Friese top-kok Reitse Spanninga heeft een heerlijk 3-gangen menu samengesteld gebruikmakend van echte Argentijnse producten. Boek nu en maak het bezoek aan het Fuerza Bruta Festival onvergetelijk.

 De kosten voor het 3-gangen menu inclusief een drankarrangement (bier, wijn en fris) bedraagt € 49,95. De deuren gaan om 17:00 uur open, en om 17:30 uur start stipt het diner.

Boek het diner tegelijk met uw kaarten of bestel ze later. Wees er snel bij, want de vraag naar een diner is groot.

Reserveren kan tot uiterlijk drie dagen voor de voorstelling afhankelijk van de beschikbaarheid. Neem contact op via arrangementen@bnwp.nl

      

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door:

Deze voorstelling is geschikt voor iedereen van 8 t/m 108, de uitvoering bevat zeer luide muziek en knipperende lichten. Fuerza Bruta is een voorstelling die je staand meemaakt, er zijn geen zitplaatsen beschikbaar.

Andersvaliden moeten worden begeleid vanwege het bewegende karakter van het evenement:

Audiobeschrijving, zondag 8 december om 16.00 uur

Rolstoelgebruikers hebben een speciale plek voor hen gereserveerd.

 

FUERZA BRUTA

FUERZA BRUTA

Check your e-mail now! :)